» » » » » Original contemporary apartment by Ganna Design in Taoyuan, Taiwan


Visualized by Ganna Design, this breathtaking apartment called “Circle” spreads over 126 square meters on the 15th floor of a luxurious building in Taoyuan, Taiwan.
Especially designed for a family of four including a married couple and their two children, the Circle features a modern and original layout comprised of a spacious open living area in combination with the dining zone and study area. By cleverly using a marble wall to separate the living zone and the study area, Ganna Design brings an elegant touch to the apartment. This creative design element also serves functional purposes, without blocking the view and natural illumination.
[Photography by Siew Shien Sam /MWphotoinc]



























Posted by Nhu Anh

Homedesignlove.com is an interior design and architecture blog that promises to deliver fresh new inspiration everyday. From the most amazing houses in the most amazing places on Earth (which by the way, cost millions) to redecorations on a budget or travel, we try to cover them all.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply