» » » » An open space and vivid tones compliment for an office

The Learning Centre is the department of an international phone company located in Bucharest, Romania and the project was designed by the Pavoni Studio converting a residential area into a learning complex set around a central pole which is in the shape of an orange box meeting area.

The purpose of the project defines the interior, so communication is the core theme of the space whatever the shape it takes, virtual or face to face. The urban setting has a neutral background with vivid tones complementing it and the glossy materials were combined with natural textures for a cozy but modern setting.

 The open layout and the writable surfaces all around promote an interactive environment with the installations, graphic design and decorative walls all made specifically for the project by Miruna Pavoni to bring out the theme of communication and the urban landscape with its constant noises but also with the opportunity of always being in contact with fresh ideas.














Posted by Lan An

Homedesignlove.com is an interior design and architecture blog that promises to deliver fresh new inspiration everyday. From the most amazing houses in the most amazing places on Earth (which by the way, cost millions) to redecorations on a budget or travel, we try to cover them all.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply