Home Apartments A small ski resort apartment in France designed by H2O Architects

A small ski resort apartment in France designed by H2O Architects

0
SHARE

Located in Menuires, France, the Cabin is a small ski resort work designed by H2O Architects.

The project features a curved wall that contains the storage and
sleeping units and it tries to take advantage of the triple orientation
offered by the building which was raised in the 1960s. The owners wanted
an increased living-room surface, two bathrooms instead of the original
one and the same number of beds, namely eight on a surface of 55 square
meters.

The thickness of the furniture varies according to the facilities
needed, so that you have the storage spaces, the sleeping units which
were superimposed, a reading corner, the kitchen and the back to back
bathrooms.
From the idea of fitting the flat into the furniture the designers
came up with the curved wall that crosses the entire surface of the
apartment with the basic functions contained in it and this offers a
panoramic view of the mountains.

SHARE
Previous articleInterior of the first well-being club in Isael
Next articleModern interior in living space and working area
Lan An

Lan An is a professional editor in the field of architecture and interior design. Having a strong desire for architecture and design in her writing career, Lan An attempts to provide readers the most wonderful architectural news and projects.